Nja

Ja skjedd lite i d siste egentlig xD men tenkte jeg kunne legge ut novella jeg skreiv i norsken fikk 4/5 på an :P

 

 

Kjøreturen

Jeg og Pernille har en kjøretur så vi kjørte bilen oppover i de bratte og svingete fjellveien.  Jeg begynte og kjøre litt fortere og startet og små sladde litt i svingene, jeg registrer i øyekroken at Pernille begynner og smile og små le hun syntes det er gøy, så jeg øker farten litt til og begynner med og svinne litt hardere. Pernille begynner og le og viser store tegn på at ho liker det og syntes at det er gøy, jeg begynner og vise meg fram og stirrer på henne i mens jeg kjørrer i nærmere 100 km/t på den svingete asfalten oppover fjellet. Vi ser på hverandre og jeg kjører videre så kjører jeg ut i det andre kjørefeltet og spidder litt på, jeg registrere at en bil er på vei rett mot oss men jeg forsetter og kjøre så nor bilen er kanskje 150 meter fra oss så roper jeg: SE DER! Og Pernille hyler av skrekk og jeg svinger tilbake i mitt kjørefelt rett før vi kolliderer, Pernille ser skrekkslagen ut og jeg begynner og le. Pernille blir litt sur på meg og sier at jeg aldri må gjør det i igjen jeg ser på henne og sier: Jeg lover. Jeg smiler til henne før jeg bøyer meg over og kysser henne, hun sier flirende: Følg heller med på veien du. Jeg begynner og le og sier at det er vell kanskje det beste og setter på radioen, jeg hører at det er yndlingsangen hennes så jeg skrur opp volumet litt og smiler til henne.

Vi kjører videre og hører på musikk. Jeg svinger inn i veikanten og spør Pernille:

·         Vill du prøve og kjøre?

·         Ja det vill jeg. Sier hun med et stort glis

·         Ok da bytter vi plass.

Jeg viser hen hvor speeden, bremsene, clutchen er og hvordan hun girer. Jeg ber henne om og sette bilen i første gir og så speede forsiktig. Jeg sier at hun er flink til og kjøre før jeg ber henne om og gire opp til andre gir, hun begynner og kjøre litt fortere og girer opp i tredje gir. Jeg reagerer ikke noe særlig på det for hun greier og ligge rett i veien og er flink til og kjøre, jeg glemmer helt at hun bare er 16 år og ikke har noe erfaring med og kjøre noe som helst. Jeg ser på henne og beundrer henne, jeg ser på det lange blonde håret, de dype blå øynene, de hvite tennene som jeg skimter bak de dype røde leppene hennes som matcher den røde boblejakka hennes, hun har på seg den svarte dongeribuksa som ho er så glad i sammen med de røde Converse skoene jeg kjøpte til henne.


Så plutselig så hopper det et rådyr ut i veien, jeg roper: SE OPP! Pernille kvekker til og svinger hardt ut til venstre, jeg ser at vist ikke vi gjør noe så vill vi fly utfor fjell skrenten så jeg trekker i håndbrekket. Bilen stoppet så vi står på langs i motsatt kjørefelt. Både jeg og Pernille er i et lite sjokk men vi greier å gi hverandre en klem, så ser jeg at det kommer en bil føreren prøver og unngå å treffe oss men han reagerer for seint så han smeller in i bakenden av bilen. Vi sklir på utsiden av fjellskrenten og bilen begynner og rulle nedover, vi holder fortsatt rundt hverandre. Jeg roper til Pernille og sier at jeg elsker henne mer en noe ant på jord, jeg kjenner at hun klemmer seg hardere inntil meg og sier at hun elsker meg også. Jeg begynner å se alle de fine tingene vi har opplevd i sammen i revy foran øynene mine, jeg begynner og rine og tenker inni meg at vist det fins en gud vær så snill og la Pernille overelev for alt dette er min feil, det var jeg som lot ho kjøre og ikke stoppet henne nor ho kjørrete over fartsgrensa og jeg viste jo at jeg egentlig ikke hadde lov til og la henne øvelseskjøre for jeg har jo bare hat lappen i 2 måner. Jeg kjenner at bilen omsider ar stoppet og rulle så vi ligger på taket opper en fjellhylle. Jeg greier og få løsnet sikkerhetsbeltet mitt så jeg kommer meg ut , jeg kommer plutselig på Pernille og ser etter henne jeg ser henne ikke noen plass og kommer på at hun ikke hadde sikkerhetsbelte på seg jeg begynner og se etter henne men jeg finner henne ikke, så begynner jeg og høre noe hosting inne i bilen jeg løper bort til bilen og der ligger hun. Hun blør veldig mye i fra fjeset, hun begynner å grine og sier at beinet gjør vont. Jeg får henne ut av bilen og tørker av henne noe av blodet med genseren min. Hun griner av smerte så jeg gir henne en klem i et desperat forsøk på at det skall gjør litt mindre vont, jeg ser at beine hennes er brukket jeg ser jo at biene hennes stikker ut av leggen. Jeg prøver desperat og få henne til og tenke på noe ant, jeg får henne til og roe seg ned og slutte å grine men jeg kan fortsatt se smerten og redselen i øynene hennes, det blikket skjærer seg inn i hjertet mitt. Jeg gir henne en klem og holder rundt henne for at hun ikke skall se redselen i mine øyne. Hun sier hun elsker meg, jeg begynner og grine anda mer før jeg sier at jeg elsker henne også.

 I mens vi sitter der ned og prøver og finne ut hva som egentlig skjedde så hører jeg en lyd fra det fjerne, før jeg ser et lys oppe på himlene. Jeg begynner og få en følelse av ærefrykt for jeg kom på det jeg hadde bedt om i bilen, så jeg trodde det var en av gud sine engler som kom for og hente meg. Men så ser jeg fargen er det er gult og har et blått blinkende lys, jeg ser med en gang at det er sykehelikopteret. Jeg ser det stopper rett over oss og sier til Pernille at nå skall alt gå bra og gir henne et kyss. Så ser jeg at en mann blir heist ned med en båre han fester Pernille i båra og jeg får bare et slags tau jeg skall ha under armene før vi blir heist ca 300 meter opp i lufta før vi kommer inn i helikopteret.

 

Skrevet av: Kevin.M.Kirkhus. 22.11.2011

6 kommentarer

\\ edvinmasic :*

20.des.2011 kl.07:23

Herregud, du var flink!! :o

kevin1995

20.des.2011 kl.10:54

\\ edvinmasic :*: jo takk :D

Nadia

21.des.2011 kl.23:15

Flink du er til å dikte opp ting! :D

kevin1995

21.des.2011 kl.23:19

Nadia: Takk :)

cathrineskrullo

27.des.2011 kl.22:37

haha! Du eier jo i og kjøre! :P :D

kevin1995

28.des.2011 kl.23:30

cathrineskrullo: xD

Skriv en ny kommentar

kevin1995

kevin1995

16, Kvinesdal

Hei jeg heter kevin går på vg1 resturang og matfag som jeg trives med. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits