KONY 2012

Hva er Kony 2012 lurer sikert mange av dere på med mindre dere allerede har hørt om aksjonen.
Kony 2012 er en aksjon for og gjøre Joseph Kony mest mulig kjent rundt i hele verden.

Hvem er Joseph Kony?
Joseph Kony er grilialederen i LRA i Uganda som kidnapper unger og så tvinger han guttene til og bli barnesoldtater, hantvinger de til og skyte og drepe sine egene forelder så blir jentene tvunget til sex slveri. Han sier at opprøsgruppen LRA er byggd opp rundt biblen og de ti bud, men sanheten er det at han egentlig bare kjemper for og beholde sin egen makt. Men i forrhold til andre mer kjente massemordere/"opprørere"/terrorister eller hva du vill kalle det som Gadaffi, Saddam, Binladen så er Joseph Kony ukjent, veldig få viste hvem denne hensynsløse mannen var før Jason Russell
startet Kony kampanjen for og gjør han mer kjent.

Hvorfor vill vi gjøre han mere kjent?

Vi vill gjør han mer kjent for at fler folk skall hvite hvem han er og hjelpe til med og stoppe han, folk må hvite hvem han er og hva han gjør før noen kan hjelpe till med og stoppe han.

Hva kan jeg gjør for oh hjelpe til?

Det første du kan gjør er og se denne videoen og dele den:
 

 
YouTube link til videoen:  http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Og så kan du skrive under på Kony 2012 kampanjen her:
http://www.kony2012.com/ 

Du kan støtte Kony 2012 sin Facebookside:
http://www.facebook.com/TrollHeaven?ref=ts 

Og den norske Kony 2012 Facebooksia:
http://www.facebook.com/events/259747757441650/ 

Dere kan være med på Cover The Nigth aksjonen som skjer over hele verden 20 April. Aksjonen går utpå at du skall dekke gatene med kampanjeplakater av Kony 2012 aksjonen. Og da snakker vi ikke om en til to plakater på en oppslagstavle, vi vill at folk skall vite om og se aksjonen så folk blir nyskjerrigeså de går hjem og googler det, vi vill dekke hele oppslagstavle, vegger, butikkvinduer, legg de på bilruta til folk dekk så mye som mulig.
Du kan lese mer om Cover The Nigth her:
http://coverthenight.com/ 
Du kan laste ned det digtale kite med plakater som du kan printe ut sjøl her:
http://josephkony2012.co.za/the-kony-2012-campaign/kony-2012-digital-kit-download 

Hvist du lurer på om det er noe mer du kan gjør så er det mye du kan blogge om det sånn som jeg har gjort skrive om det på facebook, tvitter, myspace sov.

Jeg vill i allefall prøve og hjelpe til slik at ingen spesielt ikke barn blir misshandla, tvunget til slaveri eller sexslaveri se på at familien blir slaktet forran øynene deres elelr tvunget til og bli soldater.
Så jeg kan ikke si eler gjøre noe mer en og be dere også om og støtte aksjonen og forhåpentlig vis vill værden bli et tryggere sted for alle en dag. 

Én kommentar

felicia

18.mar.2012 kl.23:19

God ide du har der Kevin. Jeg har hørt om han osv og er med i en av gruppene, men visste ikke akkurat hvem han var eller har sett vidioen før nu. Skulle ønske at slike mennesker som bare vil andre vont kunne ha slakta segselv istedenfor .. -.-

Skriv en ny kommentar

kevin1995

kevin1995

16, Kvinesdal

Hei jeg heter kevin går på vg1 resturang og matfag som jeg trives med. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits